Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Petrol-İş Sendikası Bor madeni için Ankara'da

Petrol-İş Sendikası Bor madeni için Ankara

Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan, sendika yöneticilerinden Şemsettin Yankol ve Ramazan Bayraktaroğlu ile birlikte Ankara'da CHP'li milletvekilleri ile Bor madeni konusunu görüştüler.

Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan, sendika yöneticilerinden Şemsettin Yankol ve Ramazan Bayraktaroğlu ile birlikte Ankara’da CHP’li milletvekilleri ile Bor madeni konusunu görüştüler.
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ile birlikte CHP Grup Başkan Vekili Sinop Milletvekili Engin Altay’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüşen Kayan ve arkadaşları, Altay’a Bor madeninin özelleştirilmesine karşı olduklarını ve görüşlerini ilettiler.
Görüşme sırasında Petrol-İş Sendikası olarak düşüncelerini dile getiren İsmail Kayan, “Hükümetin Bor madeni ile ilgili halkın yararına olmayan planlarını, özeleştirmenin önlenebilmesi için yapılabilinecek çalışmaları, görüşlerimizi ve topladığımız imzaları Engin Altay’a ilettik. Altay’da CHP grubu olarak gereken girişimlerde bulunarak sorunun çözümüne dair ne gerekiyorsa onu yapacaklarını söylediler.” dedi.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı